Bedrijfsstrategie

Strategisch beleid

Bedrijfsstrategie

Met neutral | company werkt u aan uw duurzame bedrijfsstrategie.  Aan het begin van uw bedrijfsprocessen, zoeken we naar inzicht en efficiëntie. Aan het eind van het proces, om deze duurzame efficiëntieslag voor u te laten werken, wordt deze duurzame en efficiënte strategie ingezet in de marketing- en communicatiestrategie zodat uw bedrijf met de juiste doelgroepen op de voor het bedrijf beste wijze communiceert.

Verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen houdt voor neutral | company in er draagkracht is binnen het bedrijf voor de duurzame strategie. Draagkracht die bereikt wordt door communicatie tussen en participatie van de medewerkers in deze duurzame strategie.
Wanneer medewerkers betrokken zijn, en zich betrokken voelen bij de nieuwe processen, treedt er geleidelijk een identiteitsverandering op. Uw bedrijf verandert van een “regulier” bedrijf, in een duurzaam bedrijf. Een bedrijf waarin medewerkers het normaal vinden dat er verantwoordelijk om wordt gegaan met het personeel, het milieu en het bedrijf zelf. Zij verwachten niet anders, en behandelen klanten, leveranciers en andere belanghebbenden ook volgens deze lijnen.

 

Bereiken van doelen

Of u nu met het bedrijf “iets  met duurzaamheid” wilt, de energiekosten wilt reduceren, of een andere manier zoekt om (nieuwe) klanten te binden, de werkwijze van neutral | company helpt bij het bereiken van deze doelen. Samen ontwikkelen we een duurzame strategie die bij uw bedrijf past, een marketingstrategie die uw bedrijf en haar medewerkers, (potentiële) klanten en andere belanghebbenden benadert en een communicatiestrategie die uw boodschap doorgeeft en waarbij uw bedrijf en haar doelgroepen zich prettig voelen.