over ons

neutral | company is een strategisch marketingbureau dat werkt vanuit Breda.

Met neutral | company is gekozen voor duurzame strategieën, omdat ik geloof dat ondernemers baat hebben bij langdurige oplossingen, ingezet om kosten te besparen, de relatie met huidige klanten aan te halen en nieuwe klanten aan te trekken.

Oog voor winst en hart voor de maatschappij

In deze maatschappij blijft winst voor een ondernemer er belangrijk en krijgen de maatschappij en het milieu een steeds prominentere rol in de bedrijfsvoering. Deels omdat, wanneer je efficiënter omgaat met energie, je minder kosten maakt. En deels omdat het efficiënter omgaan met energie ook betekent dat je minder (negatieve) invloed hebt de leefomgeving.

neutral | company ondersteunt de ondernemer met oog voor winst en hart voor het milieu, door het aanbieden van een marketing | communicatie strategie gecombineerd met een energiemanagement – programma. Zo ondersteunen we bedrijven bij het verlagen van hun kosten, en kunnen we over deze verduurzaming van de bedrijfsvoering nieuwswaarde creëren voor de klant, medewerker en andere geïnteresseerden.

Wilt u meer weten over de voordelen voor uw bedrijf?  Met een mailtje, of telefoontje kunnen we al een vrijblijvende vliegende start maken.

met vriendelijke groet,

Pleunie Warnink
Pleunie@neutralcompany.nl

neutral | company – algemene voorwaarden