duurzame strategie

Investeren duurzaamheid levert op
Duurzame strategie levert op

Versterken waar je goed in bent …

…door bedrijfsprocessen (kosten) efficiënter in te richten. Door het opzetten van een duurzame strategie zoeken we met u naar een goede balans tussen de belangen van uw bedrijf, die van de maatschappij en die van het milieu.

Duurzaam ondernemen

Een duurzame onderneming, is een gezonde onderneming die de winstgevendheid goed in de gaten houden en haar kosten zo laag mogelijk houdt. neutral | company richt zich op mensen, die continu op zoek zijn naar nieuwe manieren om bedrijfsprocessen en/of werkzaamheden efficiënter en beter te maken. Natuurlijk zonder dat dit afdoet aan de winstgevendheid, het welzijn van de medewerkers en het milieu. Dit doen we door de CO2emissie te monitoren en te zorgen voor een goede balans tussen winst en CO2 emissie.

Duurzame strategie levert op

Samen met u lichten we uw bedrijfsprocessen door. Eerst inventariseren we welke processen er zijn en hoe deze werken. Is er een economisch, maatschappelijk of milieutechnisch belang bij deze werkwijze? Makkelijk gezegd, is deze werkwijze goed voor de omzet/winst, de mens en het milieu? Wanneer dat in onbalans is, moeten er keuzes worden gemaakt: wil en kan uw zelf bedrijf aan deze balans sleutelen?

Verantwoordelijk

Het doel is om met respect voor maatschappij en milieu de kosten van bedrijfsvoering en productie te reduceren. Dit gaat met sprongen en met stappen, maar altijd vooruit, omdat u de keuze heeft gemaakt om op lange termijn te denken en handelen. Een bedrijf dat haar verantwoordelijkheid neemt wordt in deze tijd , waarin consumenten steeds meer willen weten van de producten die zij kopen, op prijs gesteld.